Program Memperkenal Broker

Jadilah Pengenal Broker
dengan Vantage FX

Menjadi IB

Dapatkan lebih banyak sebagai Broker Rujukan Vantage FX

Program IB Vantage FX direka untuk menawarkan pelanggan individu dan korporat dengan peluang untuk memperoleh hasil yang berterusan daripada aktiviti dagangan pelanggan mereka.

Disebabkan kami menghargai perniagaan yang anda bawa, kami memberi ganjaran kepada IB dengan beberapa rebat terbaik di dalam industri. IB kami juga cenderung untuk memperoleh lebih banyak berbanding yang akan mereka perolehi daripada broker-broker lain dengan memanfaatkan reputasi jenama yang kukuh, perkhidmatan pelanggan yang memenangi anugerah, laporan IB yang telus, serta infrastruktur IB yang unggul.

Jadilah IB Vantage FX hari ini dan buka akses ke rebat yang lebih tinggi.

Kelebihan Menjadi IB dengan Vantage FX

Sebagai IB Vantage FX, selain daripada rebat yang tinggi dan perkhidmatan pelanggan yang luar biasa, anda mendapat sokongan daripada pemimpin pasaran dengan bekerjasama dengan jenama yang terkenal dan dipercayai.

Kami menawarkan ketelusan lengkap kepada semua IB kami melalui portal IB, di mana anda boleh melihat semua laporan dan akaun yang disesuaikan, membolehkan anda mengesan rebat dalam masa nyata serta keupayaan untuk melihat maklumat mengenai aktiviti perdagangan pelanggan.

Manfaatkan rebat kami yang tinggi dan perkhidmatan yang terulung dengan menjadi IB Vantage FX.

VANTAGEFXPARTNERS.COM

Rebat
BERTERUSAN

Telus. Menguntungkan. Kukuh.

Bekerjasama dengan Vantage FX hari ini dan tingkatkan potensi pendapatan anda dengan ketara melalui penjenamaan unggul dan infrastruktur IB kami.

Jadilah IB

Kami menjaga pelanggan anda

Apabila IB merujuk pelanggan kepada Vantage FX, kami akan menguruskan semuanya daripada membuka akaun kepada menjaga dana anda, supaya anda bebas untuk menumpukan perhatian kepada lebih banyak rujukan dan lebih banyak rebat.

Anda juga boleh menawarkan pelanggan anda ketenangan minda dengan mengetahui bahawa mereka berdagang dengan broker dikawal selia dan terkemuka yang telah memenangi anugerah. Semua dana pelanggan juga akan disimpan dakam akaun terasing yang boleh dipercayai supaya mereka yakin bahawa wang mereka berada di tangan yang selamat.

Tawarkan pelanggan anda dengan peluang untuk merasai perbezaan Vantage FX dengan menyertai program IB kami.

VANTAGEFXPARTNERS.COM

Terima
rebat $8

Sangat mudah untuk memperoleh pendapatan dengan Vantage FX

 • Daftar masuk1

  Sertai program IB kami dan dapatkan rebat berterusan daripada aktiviti dagangan pelanggan anda.


  Daftar sekarang
 • Rujuk2

  Mula merujuk pelanggan dan jejak rebat jumlah harian rujukan anda dalam Portal IB kami yang tersuai.

 • Peroleh3

  Peroleh sehingga $8 setiap lot yang didagangkan pelanggan anda. Lebih banyak yang mereka dagangkan, lebih banyak anda peroleh!

Hubungi KAMI

Jika anda mempunyai sebarang soalan atau pertanyaan, isikan borang dan salah seorang daripada Pengurus Ahli Gabungan kami akan menghubungi anda tidak lama lagi.

 • Hidden

Fast & Easy Account Opening

 • Register

  Choose an account type and submit your application

 • Fund

  Fund your account using a wide range of funding methods.

 • Trade

  Access 300+ instruments across all asset classes on MT4 / MT5

open live account

Jadilah rakan kongsi dengan kami, Vantage FX

X
l>